Bruggerdaansers

Bekijk: Energievergelijker op www.energievergelijk.nl

Heb je wel eens jezelf afgevraagd hoe energie nou eigenlijk in elkaar zit? Wil jij weten welke energie aanbieder nou het beste is voor jou en je huis? Dan raad ik je aan om een kijkje te nemen bij Energievergelijker op www.energievergelijk.nl.

Tijd voor veranderingzonnepark

Al jarenlang zit ik bij het zelfde energie aanbieder. Ik vroeg me af of het niet een goed idee was om eens te gaan veranderen van aanbieder. Toevallig is mijn buurman pas verandert van zijn energie aanbieder. Hij raadde mij aan om eens te gaan vergelijken tussen diverse aanbieders. En daaruit concluderen welke aanbieder het beste zou passen bij mij. Ik ben gaan surfen op energievergelijker en had spijt dat ik het niet eerder had gedaan.

Je kunt elke energie aanbieder vergelijken en ziet duidelijk de verschillen tussen de prijzen en service. Momenteel zit ik bij Oxxio en wil ik graag veranderen van aanbieder. Na urenlang zitten te vergelijken met energie aanbieders op de site heb ik uiteindelijk een besluit genomen. Uiteindelijk gekozen voor de goedkoopste, maar toch wou ik wat meer informatie over de website zelf die energie vergelijkt.contract

Klantenservice

Op de site zag ik dat er een klantenservice bestaat van de energievergelijker. Ik heb dus besloten om ze te gaan bellen en het gesprek begon al heel goed. Al mijn vragen heb ik kunnen stellen en kreeg netjes antwoord terug. Ook hebben ze mij een overzicht gestuurd via de mail met alle energie aanbieders en de verschillen!.