Bruggerdaansers

Bierviltjes kopen op Viltjes.nl

Alle soorten en maten bierviltjes zijn te vinden op Viltjes.nl. Daarnaast is bierviltjes kopen op Viltjes.nl het voordeligst. Bierviltjes met een biermerk erop, wie kent ze niet? In vrijwel elk café, restaurant of club zijn de bierviltjes van het merk bier dat er geschonken wordt, terug te vinden. Bierviltjes van biermerken zijn dan ook de meest populaire bierviltjes van allemaal. Dat mensen steeds in aanraking komen met het viltje, en daarmee het merk, draagt bij aan het feit dat viltjes een ideale en goedkope manier van de verspreiding van het merk en het vergaren van naamsbekendheid is. Er worden spelletjes mee gespeeld, mensen draaien het bierviltje om, houden het vast of schrijven er wat op. Een ander verschijnsel dat regelmatig voorkomt is dat mensen bierviltjes van biermerken meenemen naar huis omdat ze deze bierviltjes bijvoorbeeld verzamelen.

logo

Viltjes.nl heeft, als het gaat om bierviltjes van biermerken, veel ervaring. Zo werden er voor verschillende biermerken meerdere bierviltjes ontwikkeld. Grolsch is daar een voorbeeld van, in samenwerking met bureau SOV zijn er door Viltjes.nl bierviltjes ontwikkeld voor Kornuit. Kornuit heeft een onderscheidende smaak en kan beschreven worden als een verrassend fris pils. Het ontwerp van de bierviltjes voor Kornuit is hier dan ook op geïnspireerd. Het grote logo doet samen met de handgeschepte, ruwe uitstraling denken aan ambachtelijke kleinschaligheid. Een groot verschil met massaproductie en eenvormigheid. Door de kleur van het viltje wordt dit nog eens versterkt. Vakmanschap en kwaliteit komen naar voren door de stempel die op het bierviltje is gedrukt.

Viltjes.nl is de grootste bierviltjes producent van de Benelux en in staat aan vrijwel elke vraag te voldoen. Een standaard ontwerp viltjes of een speciale vorm, kleine- of grote aantallen. Uitstekende service, levertijd en kwaliteit is gegarandeerd. Ook wanneer de viltjes op een speciale manier verpakt moeten worden zijn alle denkbare varianten mogelijk.