Bruggerdaansers

Gezellig, eetcafé De Zwaan Schoonrewoerd

Om eetcafé De Zwaan Schoonrewoerd wat meer bekendheid te willen geven, wil ik hierover een blog schrijven. Ik weet dat veel mensen nu verbaasd kijken als ze de plaatsnaam Schoonrewoerd lezen, veel van jullie zullen hier nog nooit van hebben gehoord, ik sinds kort wel toen ik met een paar vrienden, waarvan er eentje in dit dorpje woont een gezellig avondje uit gingen naar eetcafé De Zwaan Schoonrewoerd. Ik heb me laten vertellen dat dit een eetcafé is die al 25 jaar bestaat. Het gebouw dateert uit het jaar 1851 en heeft sinds die tijd meerdere functies gehad, maar nu dus een gezellig eetcafé. Omdat we in eerste instantie alleen maar een biertje wilde drinken zijn we eerst aan de bar gaan zitten, maar na ruim twee uur gezellig te hebben gezeten hebben we besloten om toch maar aan een tafel te gaan zitten om lekker te gaan eten, het was inmiddels al laat geworden, en iedereen had trek gekregen. We kregen helemaal trek toen we de menukaarten kregen, wat een lekker dingen stonden hierop. Om rustig de keuze te kunnen maken zijn we begonnen met een stokbrood kruidenboter, wat daarna kwam, moest ik nog over nadenken. menu-lunch-breed

Super gegeten

Jammer dat een avond altijd zo snel voorbij gaat, vooral als het gezellig is. Maar ik had toch maar de keuze gemaakt voor de biefstuk, de volgende keer als we hier weer gaan eten, want dat gaan we zeker doen, dan ga ik waarschijnlijk voor de vis. We hebben allemaal hier super lekker gegeten, en zijn nu alweer een nieuwe datum aan het prikken om hier weer te gaan eten.  logo-website-grijs-achtergrond

Tagged on: , ,