Bruggerdaansers

Magento 2 SAP Business One voor een website

111Een eigen website maken daar ga ik het vandaag met jullie over hebben. Ik ben laatst een programma tegen gekomen om simpel zonder al te veel moeite een website of webshop in elkaar te zetten. Dit programma wordt ook wel Magento 2 SAP Business One. Het is een programma dat niet eens al te duur is en dus voor iedereen die thuis zit gewoon betaalbaar is. Je maakt een account aan op de website en dan kan je kiezen welke domein naam je wilt hebben voor je website. Als die niet al bezet is dan kan je deze kopen. Als je dit eenmaal gedaan hebt kan je inloggen om achter de schermen van je website te komen. Hier kan je alles opstellen en later eventuele wijzegingen doorvoeren. In principe is het allemaal vrij duidelijk.11

Veel gebruikt door zelfstandig ondernemers

Er zijn de laatste jaren steeds meer webshops en webwinkels bij gekomen. Het aantal zelfstandig ondernemers stijgt enorm. Door Magento 2 SAP Business One kan jij nu ook een zelfstandig ondernemer worden als je dat zou willen. Het is heel leuk en je kan er ook nog eens wat geld aan verdienen als het goed gaat. Maar het belangrijkste is dat je in korte tijd voor weinig geld een hele mooie webshop op kan zetten.

Iets voor jou?

Heb jij altijd al een eigen winkel willen maken online dan ben je hier bij het juiste adres. Ik raad het je zeker aan het eens te proberen het kost toch niet veel geld!

 

Tagged on: ,