Bruggerdaansers

Magento 2 werkt meteen

11

Een website maken is best makkelijk. Hier ben ik achtergekomen toen ik aan de slag ging met Magento 2. Dit is de ideale dervice die je wil gaan gebruiken om een website op te bouwen vanaf de grond. Het is in principe zelf een website dit programma. Je maakt een account aan die je nodig hebt om op de magento website in te loggen. Als je dit hebt kun  je via hier op het keuze menu selecteren dat je een eigen website wil maken. Je voert dan je website naam in mits die beschikbaar is en wat voor website je wil hebben.

Het verder ontwerpen van je eigen website

Als je eenmaal de basis dingen hebt gedaan kan je door met het uiterlijk van de website. Dit wordt ook wel het thema genoemd en kan per branche verschillend zijn. Je kan zelf een thema maken of als je snel klaar wilt zijn een thema kiezen die al gemaakt is door iemand anders en te gebruiken is aangeboden. Dit scheel vele tijd en zijn vaak even mooi. Je kan dan op Magento 2 zelfs nog dingen aanpassen als je dit zou willen eventueel.

111

Zelf een hele mooie website gebouwd

Ik ben een tijd bezig geweest met dit programma maar ik kan eindelijk zeggen dat ik een hele mooie website heb gebouwd. Hier ben ik heel trots op!

Tagged on: ,