Bruggerdaansers

Mooie auto dankzij financial lease

Als vertegenwoordiger kan je het niet maken om met een oude auto de klanten te bezoeken. Ik kan dit uit eigen ervaring vertellen, omdat ik nog niet zo lang geleden een zeer gênant moment had beleefd toen bij een klant langs ging. Onderweg merkte ik al dat mijn auto een ander geluid dan normaal produceerde, maar wat het precies was kon ik niet zeggen, waarschijnlijk de uitlaat. Op het moment dat ik bij mijn klant het terrein op wilde rijden hoorde ik een flinke knal, en leek het wel of ik in een straaljager aan het rijden was, op dat moment wilde ik wel door de grond zakken. Iedereen die binnen aan het werk was stond voor de ramen te kijken, om te zien wie er het terrein op kwam rijden met al die herrie. Bij binnenkomst mijn excuses maar aangeboden, het minste wat ik kon doen. Omdat ik al langer van plan was om deze auto weg te doen, was het nu helemaal zeker, ik wilde gaan leasen. Had goede berichten over financial lease gehoord, dat je hier zeer mooie auto’s kan leasen bij financial lease, tegen zeer betaalbare prijzen. Natuurlijk betaal je per maand een vast bedrag, zo hoef je niet meteen een groot bedrag te betalen.  personen_auto_leasen

Goed geregeld, zeer veel keuze

Het was best wel moeilijk om een mooie auto uit te zoeken, zoveel keuze hebben ze hier. Ik heb gekozen voor een zeer mooie auto, een auto waar ik zonder problemen bij mijn klanten langs kan gaan. belettering_003-768x576

 

Tagged on: , ,