Bruggerdaansers

Office training voor een efficiënte werkwijze

Training-Office-banner-smallVoor enkele weken geleden is er een nieuwe collega bij ons komen werken die een Office training had gevolgd. Dit heeft mijn interesse gewekt aangezien ik ook graag deelneem aan deze training. Wijzelf werken ook met office en begin toch te merken dat ik niet bepaald de nodige kennis erover beschik wil ik efficiënt te werk kunnen gaan. Office veranderd met de tijd wat gedaan wordt door Google, ikzelf verander niet mee en daar stoor ik me aan. Ik wil namelijk ook goed en efficiënt te werk blijven gaan net zoals onze nieuwe collega. 

Mijn collega ondervraagd.Training-Office-2016-_48e0025af86b4001d0431b22b0b2a551

Uiteindelijk heb ik mijn collega ondervraagd waar hij deze Office training gevolgd heeft. Hij raadde mij aan om een kijkje te nemen op de website van AVK. Hun bieden  diverse trainingen aan wat voor iedereen geschikt is die werkt met het internet. Ik merk om me heen dat er collega’s zijn die hetzelfde ervaren als wat ik ervaar met office, office vernieuwd maar wij niet. We hebben dit dan ook aan onze werkgever voorgelegd met de vraag of hij deze training wilt boeken voor ons. Niet verwacht maar onze werkgever was zo enthousiast dat wijzelf met deze training zijn gekomen dat hij direct akkoord ervoor gaf! Aankomende week begint onze training en moet eerlijk zeggen dat ik erg benieuwd ben hoe dat wij het gaan ervaren!AVK-logo-2015-website-banner