Bruggerdaansers

Speeltoestellen schoolplein dragen bij aan de ontwikkeling van het kind

Speeltoestellen schoolpleinSommige ouders onderschatten hoe belangrijk buiten spelen is. Of dit nu op de speeltoestellen schoolplein zijn of op de camping. Het zorgt er namelijk voor dat het kind zich ontwikkeld. Dit op verschillende vlakken zoals sociaal en andere factoren. Door om te gaan met andere leren zij zich te gedragen in de maatschappij. Ik merk dan ook op dat steeds meer kinderen in mijn omgeving steeds achter hun game console zitten. Natuurlijk moet dit kunnen, maar het moet niet de overhand nemen. Wanneer het mooi weer is en zij zitten achter te televisie moet je hun gewoon naar buiten sturen. Wanneer zij dan plezierig met hun leeftijdsgenoten samenspelen is dat alleen maar goed.

Zo werd er laatst bij mij in de buurt een nieuw speeltuin aangelegd. Ik zag ook dat dit gedaan werd door de firma AVO Speeltoestellen. Ik ben ik dus onderzoek naar gaan doen en zo kwam ik een aantal interessante dingen tegen.

wipwap

Meer over AVO

Wat blijkt is dat deze firma veel meer doet als alleen het aanleggen van speeltoestellen schoolplein. Grote kans dat je al eens een speeltoestellen van hun gezien hebt. Naast het aanleggen van speeltuinen leveren zij hun producten en diensten ook aan: horeca, campings, speelplaatsen, recreatieparken, buurtschappen en natuurlijk ook sportverenigingen. Elke zakelijk klant kan hier dus bij terecht.

AVO Speeltoestellen

Voorgaande klanten zijn hier tevreden

Voordat ik een product koop of een dienst afneem ga ik vaak af op recensies. Wanneer je de positieve en negatieve verhalen van voorgaande klanten leest, krijg je een goed beeld van een firma. Doordat zij hier al een bestelling hebben gedaan, weet jij wat je kunt verwachten. Gelukkig zijn de klanten bij AVO allemaal tevreden, dit zegt me dan ook wel genoeg.