Bruggerdaansers

TechTwo en Magento 2

TechTwo is een bedrijf dat onder andere het geweldige programma Magento 2 heeft ontwikkelt. TechTwo is een echte aanrader om eens te bekijken aangezien je hier erg veel software informatie vandaan kan halen en dat is erg handig wanneer je bijvoorbeeld Magento 2 gaat gebruiken. Ze ontwikkelen dus onder andere webshop programma’s en dat is een echte aanrader vind ik, aangezien een webshop altijd beter en handiger kan. Ik heb een Magento 2 webshop en ben helemaal fan.

magneto 4

Onwijs handig

De Magento 2 software is een update van Magento 1. Dit is een programma om jouw webshop helemaal mee te optimaliseren en dat is onwijs handig. Ik vind het een goed idee en kan dan ook iedereen aanraden om Magento 2 te gebruiken. Magento 2 is weer beter dan Magento 1 naar mijn mening. Het verschil is dat de tweede versie veel meer gericht is op zoekmachine optimalisatie en dat is iets dat tegenwoordig natuurlijk helemaal hot en happening is. Ik denk dat het belangrijk is om in Google goed vindbaar te zijn en dat is waar je automatisch aan meewerkt wanneer je Magento 2 gebruikt, zonder iets extra’s te hoeven betalen. Ik vind het een onwijs goed systeem en ben dan ook erg blij dat ik ervoor heb gekozen om het aan te schaffen. Magento is een top software en het werkt erg handig. Ik verkoop meer producten online dan voorheen, en dat heeft er natuurlijk mee te maken dat de shop er mooier uit ziet en het beter en sneller werkt. Zeker een aanrader vind ik!

magneto 3