Bruggerdaansers

Tweedehands bestelbus leasen is een aanrader

Tweedehands bestelbus leasenAls eigenaar van een restaurant wilde ik ook graag gaan bezorgen. Aangezien ik veel verhalen hoor over ongelukken met scooters door gladheid, wild ik graag een tweedehands bestelbus leasen. Op internet stonden meerdere bedrijven die hierin gespecialiseerd waren. Finalease kwam het beste uit de verf. Over hun stonden veel goede recensies. Zo stond er dat ze erg voordelig zijn en daarnaast ook nog eens auto’s/bussen hebben van goede kwaliteiten. Toen ik op de website keek was dat inderdaad het geval.

Wat opviel was dat alles auto’s en bussen een lage kilometerstand hadden. Dat is een goed teken! Ik heb vervolgens telefonisch een afspraak gemaakt en kon direct langskomen. Tijdens de afspraak bespraken we een aantal punten. Zo werd er goed geluisterd naar mijn wensen, waardoor hun mij een bepaalde bus konden adviseren. Vervolgens maakte ik een proefrit en dat beviel uitstekend. De bestelbus reed uitstekend en maakte geen gekke geluiden. Ook de koppeling werkte perfect!

Erg blij met mijn bestelbus. Occasion leasen

Na de proefrit bespraken we de kosten en kwam ik erachter dat het mogelijk was om een aanbetaling te betalen. Dat is fantastisch. Zo betaal je maandelijks een lager bedrag. Daar heb ik toen direct voor gekozen. Ook hebben we naar de belastingvoordelen gekeken, om zo geen onnodige kosten te maken. Het bedrijf denkt dus echt met je mee en gaat voor kwaliteit. Ik wil je daarom ook echt adviseren om dit bedrijf in te schakelen als je een tweedehands bestelbus wilt leasen.

Tagged on: , , ,