Bruggerdaansers

Tweedehands leasen bij Finalease

Een tweedehandse bedrijfsauto leasen bij Finalease is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Als ondernemer zijnde heb je niets liever dat het personeel op weg is om een klant tevreden te maken toch? Dan wil je er op z’n minst voor zorgen dat ze ook in een veilige auto op de plek van bestemming komen. Door eens op de website van hun te kijken zie je gelijk dat het daar ook mogelijk is om een tweedehandse bedrijfsauto te gaan leasen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het zichtbaar is dat de auto tweedehands is, het ziet er alsnog uit als nieuw. Enige voordeel wat je hiermee hebt is toch echt het feit dat je een stuk goedkoper uit bent!

logo2

Nu dat ik maar al te graag een tweedehandse bedrijfswagen hier wilde gaan leasen heb ik bij hun op de website mijn gegevens ingevuld. Deze werden dan ook direct opgepakt aangezien ik nog geen uur later al met hun aan de telefoon zat om het een en ander te bespreken.

10816505-1-3-1

Bezoekje waard!

Tijdens de afspraak kon ik gemakkelijk de wagens bekijken om te zien of dat ik het geschikt genoeg vind voor het personeel. Natuurlijk was dit ook zo waardoor we de rest van de papieren erbij hebben gepakt. Alle gegevens waren doorgegeven en deze waren dan ook gelukkig goedgekeurd zodat we konden gaan leasen. Ik weet in ieder geval zeker dat we dankzij Finalease het personeel veilig en vertrouwd hun weg kunnen laten vervolgen.