Bruggerdaansers

Vakkundige mensen bij Computer reparatie Roosendaal.

Ik heb er heel lang over getwijfeld of ik wel of niet een hond zal aanschaffen. Heb alle voor en nadelen op een rijtje gezet, en ben tot de conclusie gekomen dat een pup in huis toch wel heel gezellig is. Nu ben ik dus op zoek naar een pup, het liefst een pup die niet groot wordt. Speurend op internet heb ik veel leuke beestjes voorbij zien komen. Het enige wat me vaak tegen hield was de prijs die de mensen ervoor vroegen. Na lang wachten en speuren zag ik een foto op internet staan van een nestje kruising hondjes. Hondjes die klein bleven, maar niet te klein. Kon het niet laten en heb een afspraak gemaakt om te mogen kijken. Helaas ik kijken vaak kopen, zo ook deze keer. Trots met een geweldige pup ben ik naar huis gegaan. Gelukkig had ik alle spulletjes zoals voer en speelgoed al in huis. De pup, Bo, voelde zich al meteen thuis en ging op onderzoek uit in huis. Waar ik helaas geen rekening mee heb gehouden is dat puppy’s graag op alles kauwen. Zo vond Bo mijn laptop erg interessant, en voordat ik er erg in had was er al een stuk van mijn toetsenbord af geknabbeld. Gelukkig heeft Computer reparatie Roosendaal dit weer snel kunnen maken.  Laptop_Reparatie_Bergen_op_Zoom

Snelle service.

Hoewel ik in de wolken was met mijn pup, was ik nog meer in de wolken van Computer reparatie Roosendaal. Dankzij hun is mijn computer weer snel, en goedkoop gemaakt. Tegenwoordig zet ik mijn computer wel wat hoger op de kast neer.  ictwaarborglogo

Tagged on: , ,