Bruggerdaansers

Van der Hoeven advocaten zijn geweldig

Ik ben heel erg blij! Zojuist heb ik een erg belangrijke rechtszaak gewonnen dankzij Van Der Hoeven Advocaten. Ik ben erg blij dat ik gewonnen heb maar dit was niet mogelijk geweest zonder Van Der Hoeven en ik denk dan ook zeker dat het erg belangrijk is dat dit even gezegd wordt. Ik wilde de volledige voogdij over mijn dochter en dit dreigde een harde strijd te worden. Dit was gelukkig niet nodig en ik ben onwijs dankbaar voor Van Der Hoeven Advocaten!

van der hoeven 2

Super goede hulp

Dit zijn natuurlijk nare rechtszaken en ik denk zeker dat het belangrijk is om bij dit soort zaken iemand te hebben die ervaring heeft met deze soort rechtszaken en die ook precies weet wat wel en niet verstandig is om te doen. Mevrouw Van Der Hoeven wist dit duidelijke erg goed en ik ben haar dan ook onwijs dankbaar. Zonder haar had ik mijn dochter niet terug gehad en ik denk dan ook zeker dat we nog veel van Van Der Hoeven gaan horen! Ik ben haar onwijs dankbaar, zonder haar was het niet gelukt. Inmiddels is alles weer een beetje rustiger en kunnen mijn dochter en ik ons leven rustig leven samen. Van Der Hoeven laten we af en toe nog wat van ons horen, of sturen we een bos bloemen. Ik waardeer haar acties nog steeds onwijs en ik zal het niet zo maar vergeten. Ik denk zeker dat ze een goede pluim verdient!

van der hoeven

Tagged on: , ,