Bruggerdaansers

Webdesign Waalwijk

Ik was al een tijdje aan het denken over een nieuwe website dus ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf dat doet aan webdesign. Toen ik eenmaal op de site van PDK zag dat ze doen aan webdesign Waalwijk heb ik meteen contact op genoemd. Zo ben ik terecht gekomen bij PDK Marketing in Kaatsheuvel.

Tijdens het telefoongesprek met de verkoper heb ik uitgelegd dat ik in de business to business werk en dat veel van mijn klanten mij door hadden verwezen naar hun bedrijf. Ik heb ze kort aan de telefoon uitgelegd wat voor soort bedrijf ik heb en wat ik voor ogen heb. Uit het telefoongesprek is een afspraak voor gekomen waarin we besproken hebben hoe ik de site voor ogen zie en welke opties ik er allemaal op en aan wil hebben.

Het gesprek is nu achter de rug en ik ben met PDK in zee gegaan. Tot nu toe ben ik erg tevreden over het bedrijf. Ze zijn super aardig en komen erg vertrouwelijk over. Ze zijn erg transparant en eerlijk, dit is erg fijn aangezien je hierdoor niet tegen onverwachte problemen aan loopt. . Ze waren niet de goedkoopste maar ik had een erg goed gevoel bij het bedrijf en de verkoper vertrouwde ik ook het meeste van allemaal. Dit vind ik belangrijker dan prijs. Het verschil was toch niet super groot maar dan nog. Ik kies liever voor kwaliteit over kwantiteit.

De website word nu gebouwd en van wat ik gezien heb op de test URL ziet het er al erg goed uit.